Kunstgrastegels

Actieve filters

Kunstgras rubberen tegels: 1-2 werkdagen van afhaling tot aflevering

Kunstgrastegels bieden een innovatieve en aantrekkelijke oplossing voor diverse buitenruimtes, zoals speelvelden op scholen, tuinen, terrassen, en meer. Ze combineren de uitstraling van gras met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van rubber, wat resulteert in een veelzijdige en praktische ondergrond.

De opties van Rubberfabriek.be

Bij ons in het assortiment vindt u rubberen kunstgrastegels met twee verschillende formaten:

  • Kunstgras tegel 50x 50cm
  • Kunstgras tegel 100 x100cm

De 50 x 50 cm tegels beschikken over pin-gat verbindingen, de grote tegels wegen zwaar genoeg in gewicht en kunnen los geplaatst worden, beiden te installeren in half verband. Daarmee bieden onze tegels een naadloze en eenvoudige installatie. Onze kunstgrastegels zijn ontworpen om een veilige en comfortabele ondergrond te bieden, ideaal voor speelgebieden of als stijlvolle afwerking voor uw terras.

De voordelen van rubberen kunstgrastegels

Rubberen kunstgrastegels hebben meerdere voordelen, wat ze ideaal maakt als (tijdelijke) vloer. Rubber biedt onder andere het volgende:

  • Veiligheid: Ze bieden een zachte ondergrond die de impact van vallen vermindert, wat ze ideaal maakt voor speelgebieden
  • Onderhoudsgemak: In tegenstelling tot natuurlijk gras, vereisen kunstgrastegels minimaal onderhoud en blijven ze het hele jaar door groen
  • Waterdoorlatend: Deze tegels zorgen voor een goede afwatering, waardoor plassen en modder worden voorkomen

Kunstgrastegels van rubber: innovatieve toepassingen voor buiten en binnen

Naast de traditionele toepassingen in tuinen en op speelplaatsen, openen onze kunstgrastegels nieuwe mogelijkheden voor zowel buiten- als binnen gebruik. Denk aan creatieve projecten zoals groene daken, waarbij kunstgrastegels bijdragen aan betere isolatie, of aan binnentuinen in kantoorruimtes die een natuurlijke touch geven en het welzijn van medewerkers verhogen. Onze tegels zijn ook ideaal voor beurzen en evenementen, waar ze snel te leggen zijn en zorgen voor een opvallende en comfortabele ondergrond. Met kunstgrastegels van rubber transformeert u elke ruimte met het frisse, groene uiterlijk van gras, gecombineerd met de praktische voordelen van hoogwaardig rubber.

De duurzaamheid van rubber

Rubberen tegels staan bekend om hun duurzaamheid en lange levensduur. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn ze bestand tegen zware belasting en extreme weersomstandigheden, zonder hun vorm of functionaliteit te verliezen. Dit maakt rubberen kunstgrastegels niet alleen een milieuvriendelijke optie, door het hergebruik van rubber, maar ook een economisch verstandige keuze voor de lange termijn.

Maatwerk van Rubberfabriek.be

Ongeacht de grootte van uw project, staan we klaar om met u mee te denken en de beste oplossing te vinden die past bij uw behoeften en budget. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en laat ons u helpen bij het creëren van een veilige, duurzame en mooie buitenruimte met onze kunstgrastegels.

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op