Rubberen tegels 100x100

Actieve filters

Rubberen tegels 100x100: duurzame vloeroplossing voor diverse toepassingen

Bent u op zoek naar een robuuste en veelzijdige vloeroplossing voor uw sportschool, tuin, schuur of andere intensief gebruikte ruimtes? Kies dan voor onze rubberen tegels van 100x100 cm. Deze tegels bieden de perfecte combinatie van duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak, en zijn zowel geschikt voor professioneel als particulier gebruik. Ontdek ons aanbod in de webshop.

Voordelen van rubberen tegels 100x100

Onze grote rubberen tegels zijn ideaal voor uiteenlopende toepassingen en bieden talrijke voordelen:

  • Snelle en eenvoudige installatie: Ideaal voor snel een groot oppervlak te bedekken.
  • Weerbestendig: Vorst- en UV-bestendig voor duurzaam gebruik buitenshuis.
  • Veiligheidseigenschappen: Antislip en brandvertragend voor een veilige omgeving.
  • Comfort: Uitstekende thermische isolatie en geluiddempende eigenschappen.
  • Onderhoudsgemak: Waterdoorlatend en eenvoudig schoon te maken, ideaal voor buiten.

Toepassingen van rubberen tegels 100x100

De rubberen tegels zijn veelzijdig en kunnen in verschillende omgevingen gebruikt worden. Ze zijn ideaal voor buitenruimtes zoals terrassen en speelplaatsen, maar ook perfect geschikt voor stalinrichtingen, maneges, en als ondergrond in fitnessruimtes en home gyms.

Installatie van rubberen tegels 100x100

Het leggen van de tegels is zeer eenvoudig. Zorg voor een harde en egale ondergrond, zoals beton of een bestaande tegelvloer. Onze tegels met een puzzelsysteem klikken eenvoudig in elkaar zonder gebruik van lijm, en voor de randafwerking kunt u de tegels gemakkelijk op maat snijden met een stanleymes.

Onderhoud van rubberen tegels

Het schoonmaken van de tegels is eenvoudig; een bezem, tuinslang of hogedrukspuit volstaat. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen om het rubber niet te beschadigen.

Profiteer van volumekorting

Heeft u een groot oppervlak te bedekken? Profiteer dan van onze volumekorting voor extra voordeel. En als u een kleiner oppervlak heeft, bieden we ook tegels van 50x50 cm aan. Met onze oppervlakteberekening tool op de website kunt u gemakkelijk uitrekenen hoeveel tegels u nodig heeft. Heeft u vragen of speciale wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de beste keuze te maken.

Kies voor de rubberen tegels 100x100 voor een veilige, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloeroplossing die aan al uw eisen voldoet. Bestel vandaag nog en begin met transformeren van uw ruimte!

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op