Rubberen tegels 100x100

Er zijn 10 producten.

Item 1-10 van 10 in totaal item(s)

Actieve filters

Rubberen tegels 100x100: maatwerk op aanvraag

Kies voor een slimme en snelle oplossing voor de vloer van uw sportschool, tuin, schuur of andere ruimte die intensief gebruikt wordt. Onze rubberen tegels van 100x100 cm zijn geschikt voor diverse ruimtes. Het prettige is dat deze tegels tegen een stootje kunnen. Bekijk de rubberen tegels 100x100 in onze webshop. Voor zowel professionele als particuliere doeleinden.

Voordelen van grote rubberen tegels 100x100

De grote rubberen tegels van 100x100cm hebben als grote voordeel dat de installatie van de rubberen tegels gemakkelijk en snel gaat. Door de omvang van de rubberen tegels heeft u binnen eenvoudig een groot oppervlak bedekt met de tegels. Maar naast het snelle plaatsen van de rubberen tegels 100x100, kleven er meerdere pluspunten aan de rubber tuintegels:

  • Vorstbestendig
  • UV Bestendig
  • Antislip
  • Waterdoorlatend
  • Brandvertragend
  • Goede thermische isolatie
  • Geluiddempend
  • Schokbestendig

Toepassingen van rubberen tegels 100x100

Voor elke ruimte kun u een rubberen tegel gebruiken. Zo vindt u in ons assortiment rubberen tegels die zeer geschikt zijn voor buiten. Bijvoorbeeld voor een terras of als speelplaats. Bekijk voor een speeltuin onze speciale valtegels. Gebruik de rubberen tegels als staltegels, op de manege of als tijdelijke vloer. Ook in een home gym of als een fitness vloertegel misstaan rubberen tegels niet.

Plaatsen van rubberen tegels 100x100

Voor het leggen van rubber tegels is het belangrijk dat de ondergrond hard en egaal is. Dit kan een bestaande tegelvloer zijn of bijvoorbeeld beton of gedrild zand. Hoe egaler de ondervloer, hoe netter de rubber terrastegel zal (blijven) liggen.

Rubberen tegels met een puzzelsysteem klikt u eenvoudig aan elkaar. De uitsparingen aan de muurkant snijdt u gemakkelijk weg met een stanleymes. De rubberen tegels 100x100 zonder puzzelsysteem hoeven niet verlijmt of aan elkaar verbonden te worden en ook deze tegels maakt u op maat met een stanleymes.

Rubberen tegels schoonmaken

In de buitenlucht ontkomt u er niet aan dat de tegels vuil worden. De tegels kunt u gemakkelijk van vuil en zand ontdoen door de tegels met een bezem, tuinslag of, voor een intensievere reiniging, een hogedrukspuit schoon te maken. Vermijd hierbij agressieve schoonmaakmiddelen. De chemicaliën in schoonmaakproducten kunnen de rubberen tegels 100 x 100 aantasten.

Profiteer van volumekorting

Ondanks de grote van de tegels kan het zijn dat u alsnog een groot oppervlak heeft te bedekken met de rubberen tegels 100x100. Bij ons profiteert u van volumekorting. Hoe meer rubberen tegels van hetzelfde soort, hoe meer korting u ontvangt op uw bestelling.

Met de oppervlakteberekening tool op onze website vindt u gemakkelijk hoeveel rubberen tegels 100x100 u nodig heeft. Vul de breedte en de lengte in van de desbetreffende ruimte en de tool berekend hoeveel rubberen tegels u nodig heeft. Bij vragen of speciale wensen kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op