Rubber Tegels

Er zijn 19 producten.

Item 1-12 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Rubber tegels: gratis levering in de BENELUX

Op zoek naar een breed inzetbare rubberen tegel? Ons aanbod van rubberen tegels bestaat uit verschillende formaten, kleuren en verbindingen en onze tegels van rubber zijn op veel verschillende plekken toepasbaar. Leg een rubber tegel tijdelijk neer tijdens een renovatie buiten of plaats rubberen tegels als vaste vloer binnen.

Toepassingen voor rubber tegels

Rubber tegels zijn ontzettend veelzijdig. Op plaatsen voor intensief gebruik zoals werkplaatsen, speelplaatsen en looppaden komt een rubberen tegel goed van pas. Onze rubberen tegels zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Kies voor een speelplaats bijvoorbeeld voor rode en groene rubberen tegels terwijl er voor een werkplaats een neutraler kleurenpallet kan worden gebruik zoals rubberen tegels in zwart of grijs.

Gaat uw voorkeur uit naar matten in plaats van losse tegels? Bekijk een stalmat en maak deze mat af met een rubber profiel.

Verschillende formaten en kleuren

Rubberen tegels bieden we in verschillende standaardformaten aan. Is het nodig om een rubberen tegels te verkleinen? Dit doet u met een stanleymes of decoupeerzaag. Zoek u een ander formaat tegels? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en we bekijken samen de mogelijkheden. De volgende standaardformaten vindt u in de webshop:

Het plaatsen

Het plaatsen van rubber tegels en eenvoudig en snel zelf te realiseren. In onze webshop vindt u drie soorten rubber tegels met elk hun eigen manier van verwerken:

    • Rubber tegel zonder verbinding: deze tegels van rubber zijn los te plaatsen zonder verlijming
    • Puzzelverbinding: het plaatsen van deze tegels is eenvoudig. U plaatst de rubberen tegels als een puzzel in elkaar
    • Pin/gat verbinding: deze tegels worden geleverd inclusief pin/gat verbinding. U klikt de tegels in elkaar voor een solide plaatsing

Plaatsen zonder lijm is bij alle varianten rubberen tegels mogelijk. Zoekt u toch extra stevigheid en wilt u er zeker van zijn dat de tegels met intensief gebruik niet verplaatsen? Lijm de tegels vast met rubber lijm. U vindt verschillende varianten in onze webshop. De hoeveelheid lijm die u nodig heeft varieert aan de hand van de soort tegel en de soort ondergrond waarop de tegels geplaatst worden.

Ook is het mogelijk om de rubber tegels te plaatsen met onze super tape voor extra fixatie. Met deze dubbelzijdige, zelfklevende tape verlijmt u uw rubber tegels op een bestaande ondergrond. Deze tape heeft een hoge kleefkracht, zonder dat u last heeft van het morsen van lijmresten. Per vierkante meter rubber vloer adviseren we 3 meter super tape te gebruiken.

Rubberen tegels onderhouden

Rubberen tegels zijn geschikt voor zware omstandigheden en intensief gebruik. De rubber tegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben een lange levensduur. Het reinigen van rubberen tegels bestaat enkel uit een periodieke schoonmaak. Verwijder zand, takjes en bladeren met een bezem en als het nodig is kunt u de tegels schoonspuiten met een hogedrukreiniger.

Rubber tegels goedkoop kopen

Onze rubberen vloertegels hebben we in grote getalen voorradig. Dit betekent dan we een snelle levering van onze producten kunnen garanderen. Bestelt u uw tegels van rubber vandaag nog? Dan krijgt u deze geleverd binnen 1 à 2 werkdagen.

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op