Rubber Tegels

Actieve filters

Rubber tegels: gratis levering in de BENELUX

Op zoek naar een breed inzetbare rubberen tegel? Ons aanbod van rubberen tegels bestaat uit verschillende formaten, diktes, kleuren en verbindingen waarbij onze tegels van rubber toepasbaar zijn voor uiteenlopende doeleinden. Tevens leveren wij gratis binnen de Benelux op 1-2 werken mits op voorraad.

Toepassingen voor rubber tegels

Rubber tegels zijn ontzettend veelzijdig. Naast rubberen tegels voor de tuin zijn de tegels op vele verschillende manieren toepasbaar en kunnen gebruikt worden op de volgende locaties:

Rubber tegels zijn vervaardigd uit een fijne granulaat dewelke waterdoorlatend is via de voegen van de tegel. Wij bieden verschillende tegels aan voor vele uiteenlopende toepassingen aan scherpe prijzen.

Gaat uw voorkeur uit naar vloermatten in plaats van tegels? Bekijk de stalmat en maak deze mat af met een rubber profiel in de vorm van oploopranden.

Verschillende formaten en kleuren

Rubberen tegels bieden we in verschillende standaardformaten en diktes aan. Voor een goede installatie is het noodzakelijk om tevens de rubber tegels in halfverband te plaatsen, waarbij u zelf de tegels met een stanleymes of decoupeerzaag halveert. Enkel via deze opstelling krijgt u een stevig geheel in combinatie met de plastieken pin/gat verbinding voor de kleine tegelformaten. Zoek u een ander formaat tegels? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en we bekijken samen de mogelijkheden. De volgende standaardformaten vindt u in de webshop:

Het plaatsen

Het plaatsen van rubber tegels en eenvoudig en snel zelf te realiseren. In onze webshop vindt u drie soorten rubber tegels met elk hun eigen manier van verwerken:

  • Rubber tegel 100 x 100 cm zonder verbinding: deze tegels van rubber zijn los te plaatsen zonder verlijming. Door hun zwaardere gewicht blijven verschuiven ze niet
  • Puzzelverbinding: het plaatsen van deze tegels is eenvoudig. U plaatst de rubberen tegels als een puzzel in elkaar met behulp van een rubberen hamer. De puzzelranden dient u manueel te verwijderen met een stanleymes
  • Rubber tegel 50 x 50 cm pin/gat verbinding: deze tegels worden geleverd inclusief pin/gat verbinding. U brengt de pinnen in de gaten van de tegels voor een solide installatie

Plaatsen zonder lijm is bij alle varianten rubberen tegels mogelijk. Dit is bijvoorbeeld prettig als u rubberen tuintegels plaatst met een ondergrond van zand. Zoekt u toch extra stevigheid en wilt u er zeker van zijn dat de tegels met intensief gebruik niet verplaatsen? Lijm de tegels vast met rubber lijm. U vindt verschillende varianten in onze webshop. De hoeveelheid lijm die u nodig heeft varieert aan de hand van de soort tegel en de soort ondergrond waarop de tegels geplaatst worden.

Ook is het mogelijk om de tegels van rubber te plaatsen met onze super tape. Met deze dubbelzijdige, zelfklevende tape verlijmt u uw rubber tegels op een bestaande ondergrond. Deze tape heeft een hoge kleefkracht, zonder dat u last heeft van het morsen van lijmresten. Per vierkante meter rubber vloer adviseren we 3 meter super tape te gebruiken.

Tevens kan de rubber vloer zeer eenvoudig verwijdert worden indien gewenst.

Rubberen tegels onderhouden

Rubber kliktegels zijn geschikt voor zware omstandigheden en intensief gebruik. De rubber tegels zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en hebben een lange levensduur. Het reinigen van rubberen terrastegels bestaat enkel uit een periodieke schoonmaak. Verwijder zand, takjes en bladeren met een bezem en als het nodig is kunt u de tegels schoonspuiten met een hogedrukreiniger.

Tegels van rubber goedkoop kopen

Onze rubberen vloertegels hebben we in grote hoeveelheden voorradig. Dit betekent dan we een snelle levering van onze producten kunnen garanderen. Bestelt u uw tegels van rubber vandaag nog? Dan krijgt u deze geleverd binnen 1 à 2 werkdagen.

> Anti slip matten: Gratis levering in de Benelux!

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op