Rubber Oploopranden

Actieve filters

Rubber oploopranden: klantenbeoordeling = 9,3

Een rubber oplooprand is onmisbaar voor de afwerking van verschillende rubberen vloeren. Bekijk ons online assortiment, maak uw keuze en bestel de rubber oploopranden eenvoudig online. Bij bestelling in onze webshop profiteert u van gratis verzending binnen de Benelux.

Wanneer gebruikt u rubber oploopranden?

Oploopranden worden vaak gebruikt om struikelgevaar te voorkomen en als een mooie afwerking van een rubber vloer rondom. De hoeken kunnen in verstek versneden worden en dienen verlijmd te worden op de ondergrond. Natuurlijk zijn onze oploopranden veelzijdig toepasbaar en kunnen deze ook dienen als drempelhulp in gebouwen of ruimtes.

Maak het betreden van de rubberen vloer of rubber mat gemakkelijker voor onder andere kinderwagens, rolstoelen en fietsers of gebruik een oplooprand simpelweg als een strakke afwerking van uw sportvloer. Ons assortiment bestaat uit twee verschillende standaard afmetingen rubber oploopranden, verkrijgbaar per strekkende meter of op rol:

  • Rubber oplooprand 1540 – 15x40 mm (HxB)
  • Rubber oplooprand 2050 – 20x50 mm (HxB)

Eigenschappen van een oplooprand van rubber

Onze rubber oploopranden voeren we standaard uit in Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer rubbercompound, ook wel bekend onder de afkorting EPDM-rubber. Dit houdt in dat ons EPDM-rubber vanwege zijn hoge elasticiteit moeilijk te perforeren is. Een EPDM-volrubberprofiel is erg goed bestand tegen UV en ozon, wat betekent dat het uitstekend rubber is voor buitengebruik. Ook profiteert u bij de keuze van EPDM-rubber van andere eigenschappen. EPDM rubber is:

  • Duurzaam
  • Milieuvriendelijk
  • Weerbestendig
  • Slijtvast

Oploopranden rubber: hoogwaardig materiaal

Voor ons is het belangrijk dat wij een duurzaam product van hoge kwaliteit leveren. Deze oploopranden zijn vervaardigd uit een volrubber met hoge densiteit. We gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit rubber om zo een hoogwaardig eindproduct te leveren.

Heeft u nog vragen over onze rubber oploopranden of heeft u advies nodig? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via +32 3 663 34 40 of u kunt contact opnemen via info@rubberfabriek.be. Wenst u onze rubber producten eerst te ervaren voordat u overgaat tot kopen? U bent welkom om onze producten te komen bekijken. En ook voor onze andere profielen van rubber bent u welkom. We volgende profielen vindt u in ons assortiment:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op