Carrosserie Profielen

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

close

Rubber carrosserieprofielen: klantenbeoordeling = 9,3

Een carrosserieprofiel heeft vele varianten en wordt gebruikt voor de carrosseriebouw van voertuigen of andere. Bekijk online ons grote aanbod rubber carrosserieprofielen, maak uw keuze en bestel. U profiteert bij ons van gratis verzending binnen de Benelux.

Wat verstaan we onder rubber carrosserieprofielen?

Bij profielen voor de carrosserie denkt men vaak alleen aan standaard personenauto’s maar er zijn veel meer mogelijkheden voor carrosserieprofielen. Denk bijvoorbeeld aan een toepassing bij:

  • Aanhangers
  • Paardentrailers
  • Boten
  • Foodtrucks
  • Vrachtwagens

Bij elk type voertuig hoort een ander type profiel van rubber. Voor advies en vragen neemt u contact met ons op. Wij helpen u met het vinden van de perfecte rubber carrosserieprofielen voor uw project.

De verschillende toepassingen van carrosserieprofielen

Naast de verschillende type voertuigen zijn er ook verschillende toepassingen voor rubber carrosserieprofielen. Er zijn profielen in alle soorten en maten en elk profiel dient een ander doel. Een paar mogelijke doeleinden voor rubber carrosserieprofielen zijn:

  • Afdichtingsprofielen
  • Profiel voor een verkoopluik
  • Sluitingen
  • Afwerking van een raam

Weet u nog niet zeker wat voor soort carrosserie profiel u nodig heeft? Neem contact met ons op of kom bij ons langs. Eén van onze adviseurs kan u, aan de hand van een technische tekening of sample, adviseren over het juiste soort carrosserie profiel voor uw toepassing.

Waar we rubber carrosserieprofielen van maken

Onze rubber carrosserieprofielen voeren we standaard uit in Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer rubber compound, ook wel bekend onder de afkorting EPDM rubber. Dit houdt in dat ons EPDM rubber vanwege zijn hoge elasticiteit moeilijk te perforeren is. Een EPDM volrubber profiel is erg goed bestand tegen UV en OZON, wat betekent dat het uitstekend rubber is voor buitengebruik. Wenst u een rubber compound met andere eigenschappen? Desgewenst kunnen we andere compound aanbieden zoals NBR, FKM, SBR, CR of silicone.

Bekijk ook onze andere rubberen profielen:

De duurzaamheid van ons rubber

Voor ons het belangrijk dat wij een duurzaam product van hoge kwaliteit leveren. Dit houdt in dat we extra aandacht besteden om ons rubber zo milieu- en gebruiksvriendelijk te maken. Ons rubber is praktisch geurloos in tegenstelling tot lage kwaliteit rubber. Hiernaast wordt al ons rubber gerecycled uit oude auto- en vrachtwagenbanden. Wij gebruiken uitsluitend de hoogste kwaliteit banden die vervolgens gezuiverd worden van onder andere staaldraad.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op