Rubber garage tegels

Actieve filters

Garagevloer: gratis levering in de BENELUX

Een plek voor de auto, een opslagplaats of een werkplaats: de garage. Het is een veelzijdige plek en voor iedereen heeft deze plek in huis een andere invulling. De toepassing voor de ruimte is misschien voor iedereen anders, er is één overeenkomst. De garage is een ruimte die opgewassen moet zijn tegen een stootje. Met een rubber garagevloer bent u verzekerd van een robuuste en veilige vloer die jarenlang meegaat.

Voordelen van rubber in de garage

Een garage staat bij vele huishoudens niet op de prioriteitenlijst. Jammer, zeker als u veel gebruikt maakt van deze ruimte. Geef voor een aantrekkelijke prijs, op een gemakkelijke manier een upgrade aan uw garagevloer door middel van een garagevloer van rubber te instaleren. Het gebruik van rubber heeft een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Eenvoudig te plaatsen: klik of schuif de tegels gemakkelijk in elkaar op een gladde ondergrond. Geen verlijming nodig
  • Geschikt voor intensief gebruik: de garagetegels zijn slijtvast en schokabsorberend. Daarnaast heeft de garagevloer ook een geluiddempende werking
  • Praktisch onderhoudsvrij: enkel schoonmaken met een bezem of met water, indien nodig
  • Herbruikbaar: het is niet nodig om de tegels te verlijmen. Dit heeft als voordeel dat de tegels gemakkelijk te verplaatsen zijn
  • Duurzaam: door de lange levensduur en de herbruikbaarheid is een rubber tegel een duurzame keuze. Ook worden onze rubberen tuintegels op een duurzame wijze geproduceerd van gerecyclede autobanden
  • Representatief: een rubberen garagevloer zorgt voor een nette uitstraling in tegendeel tot een betonnen of geverfde garagevloer. Kies uit verschillende kleuren: zwart, rood, grijs of groen. Zoek u een kleur die niet beschikbaar is op onze website? Neem contact met ons op voor een offerte

Wist u dat u niet alleen op de vloer gebruikt kunt maken van rubber? Ook voor de wanden van uw garage hebben we verschillende producten om te gebruiken als wandbescherming.

Verschillende toepassingen

Onze garagevloertegels hebben verschillende toepassingen. Naar dat deze tegels de vloer afmaken in uw garage zijn ze ook voor andere doeleinden inzetbaar als:

> Heeft u speeltegels nodig als speelplaats voor kleine kinderen? Kies dan voor rubberen valtegels. Deze tegels zijn speciaal ontwikkeld om valpartijen op te vangen. 

Duurzame garagetegels

Onze garagevloertegels produceren we op duurzame wijze. Het rubber is afkomstig van recyclede autobanden, die we vervolgens verwerken tot een hoogwaardige rubbertegel. Hoe we dit doen?

  1. Autobanden bevatten veel staal. Middel het gebruik van magneten wordt het staal uit de autobanden gehaald
  2. Hierna wordt het rubber machinaal gemalen. Tijdens dit proces worden verschillende materialen toegevoegd zoals lijm en een kleur
  3. Na de vermaling van het rubber wordt het materiaal geperst tot een tegel

Bestel nu uw garagevloer van rubber

Onze rubberen garagevloertegels hebben we in grote getalen op voorraad liggen in ons magazijn. Hiermee verzekeren we u van een snelle levering binnen 1 à 2 werkdagen. Kies uit een tegel van 50x50 of voor een rubber tegel 100x100.

Heeft u de garagetegels besteld maar heeft u hulp nodig met het plaatsen? Maak gebruik van onze plaatsingsservice. Eén van onze professionals komt bij u thuis om de garagevloer te instaleren. Neem voor deze aanvullende service contact met ons op en we plannen de afspraak met u in.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op