Antislipmat op rol

Actieve filters

Antislipmat op rol: gratis verzending!

Voorkom glijpartijen eenvoudig met onze antislipmatten. Worden bepaalde ruimtes op de werkvloer snel glad? Dan is een antislip mat op rol een goede oplossing voor u. Met onze antislipmatten op rol zorgt u voor meer grip dan gewone matten. Bekijk de producten in onze webshop en vind de ideale antislipmat op rol voor uw desbetreffende ruimte.

Diverse soorten antislipmatten op rol

In ons assortiment vindt u verschillende afwerkingen en kleuren van antislipmatten op rol. Elk met hun eigen eigenschappen en esthetiek. Denk qua afwerking aan bijvoorbeeld een groot noppenpatroon, die snel en gemakkelijk te reinigen is. Of wat dacht u van een breedrib patroon, deze is erg geliefd in de paardenwereld door de goede grip. Of kies voor een antislip ringmat. Deze is waterdoorlatend en daarom ideaal voor in vochtige ruimtes zonder dat water en vuil blijft liggen op de mat.

Ben u op zoek naar een andere soort rubber op rol of een andere rubberen mat? Bekijk ons gehele aanbod en kies de rubber mat die het beste aansluit op uw toepassing:

Verschillende kleuren van een antislipmat op rol

Naast de verschillende toepassingen zijn er ook diverse kleuren voor uw antislipmat op rol. Een antislipmat op rol in het zwart wordt het meest gekozen. Naast zwart hebben wij ook de volgende kleuren voor antislipmatten op rol:

  • Grijs
  • Bruin
  • Donkerblauw
  • Beige
  • Geel

Heeft u een specifieke kleur in gedachten voor een rubber antislipmat op rol, die u niet terugvindt in onze webshop? Neem dan contact met ons op voor maatwerk. Bespreek met ons uw wensen, zoals een andere kleur of afwerking en we gaan op zoek naar een passende oplossing voor u. We zijn telefonisch te bereiken via +32 3 663 34 40 of stuur een e-mail naar info@rubberfabriek.be.

Duurzaam rubber

Onze antislipmatten op rol maken we van rubber van hoge kwaliteit. Onze rubber bestaat uit verschillende hoogwaardige granulaten. Dit houdt in dat het onder andere voor een slijtvaste, hoog belastbare en zo geurloos mogelijk rubber zorgt.

Naast kwalitatief goed rubber voor onze antislipmatten op rol, vinden we het gebruik van ecologische materialen ook belangrijk. Onze vloeren van rubber worden gemaakt van gerecyclede autobanden. Het staal wat in autobanden zit, wordt er met een magneet uitgehaald voordat we overgaan op het malen van het rubber. Tijdens dit maalproces worden granulaten, lijm en kleurstof toegevoegd aan het rubber. Als laatste stap wordt het rubber geperst tot een rol.

Rubberen antislipmat op rol: bestel nu online

Heeft u een antislipmat op rol gevonden die bij u past? Wacht niet langer en bestel deze online! Bestelt u vandaag nog, dan zorgen wij voor een snelle verzending. Binnen 1 à 3 werkdagen is uw antislipmat op rol naar u onderweg.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op