Rubber tuintegels

Er zijn 22 producten.

Item 1-12 van 22 in totaal item(s)

Actieve filters

Rubber tuintegels: gratis levering in de BELELUX

Als de vogeltjes weer beginnen met fluiten, de eerste bloemetjes hun kleuren laten zien en als u de eerste warmte van de voorzichtige zonnestralen voelt op uw huid weet u dat het eraan komt: de lente. Dit is de perfecte periode om al uw tuinplannen te realiseren die u in de winter heeft bedacht. Maar heeft u al eens nagedacht over het gebruik van rubbertegels in de tuin? Rubberen tuintegels zijn veelzijdig en het heeft vele aantrekkelijke voorwaarden.

Voordelen van rubber tuintegels

Zoals al even benoemd, hebben rubberen tuintegels vele voordelen. Het zijn er bijna te veel om op te noemen. Een groot voordeel van de tegels is bijvoorbeeld de antislip werking en het feit dat de tuintegels zo goed als onderhoudsvrij zijn. Hieronder ziet u alle aantrekkelijk pluspunten van het gebruik van rubberen tegels in de tuin:

  • Eenvoudig te plaatsen: klik of schuif de tegels gemakkelijk in elkaar op een gladde ondergrond
  • Herbruikbaar: het is niet nodig om de tegels te verlijmen. Dit heeft als voordeel dat de tegels gemakkelijk te verplaatsen zijn
  • Weinig onderhoud: maak de tegels als het nodig is schoon met een hogedrukspuit
  • Waterdoorlatend: na een regenbui wordt water snel afgevoerd door de tegels
  • Bestand tegen alle weersinvloeden: hitte en extreme kou met vorst is geen opgave voor rubberen tuintegels
  • Schokabsorberend: dit maakt de tegels perfect voor een speelplaats of tijdens een verbouwing
  • Slijt- en kleurvast: rubberen tuintegels hebben een lange levensduur zonder te gaan korrelen en hun kleur te verliezen
  • Duurzaam: door de lange levensduur en de herbruikbaarheid is een rubber tegel een duurzame keuze. Ook worden onze rubberen tuintegels op een duurzame wijze geproduceerd van gerecyclede autobanden
  • Antislip: geen gevaarlijke glijpartijen meer bij het klimrek of naast het zwembad

Rubber tuintegels: toepassingen

Door de vele voordelen van rubberen tuintegels is het gebruik van rubberen tuintegels ontzettend veelzijdig. Bent u op zoek naar een onderhoudsvrije tuin? Kies voor rubber tuintegels. Wordt uw tuin een speelparadijs voor uw kinderen? Ga voor veiligheid van rubberen tegels voor de tuin. Bent u een fitnessfanaat? Bescherm uw vloer met fitness vloertegels. Heeft u de luxe van een zwembad of jacuzzi in de tuin? Gebruik rubberen tuintegels zodat u niet uitglijdt. En niet alleen buiten maar ook binnen kunt u rubberen tegels gebruiken. Een sterke, schokabsorberende vloer in de garage realiseert u met garage tegels en u beschermt een stal met een rubber staltegel. De mogelijkheden van rubberen tegels zijn eindeloos.

Rubber tuintegels plaatsen

Het plaatsen van rubberen tegels in de tuin is eenvoudig zelf te realiseren. Of u nou kiest voor rubberen tegels 100x100 of een kleiner formaat van 50x50. Het enige waar u op voorhand voor moet zorgen is dat de ondergrond waar u de rubberen tuintegels gaat plaatsen, zo glad mogelijk is. Dit zorgt voor het mooiste resultaat en zo is er het minste kans op verzakkingen. De ondergrond zelf kan bestaan uit verschillende materialen zoals een bestaande tegelvloer, beton of gedrild zand.

Rubber tegels schoonmaken

Rubber is gemakkelijk te onderhouden. Een reiniging met een milde zeep en water is voldoende. Tegels in de tuin kun u met een bezem, tuinslag of hogedrukspuit ontdoen van zand en vuil. Vermijd hierbij agressieve schoonmaakmiddelen met chemicaliën. Deze kunnen het rubber aantasten wat de levensduur van de tuintegels verkort.

Bij ons vind je tegels voor in de tuin met verschillende verbindingen. De pit/gat verbinding en rubberen tegels met een puzzelverband. Beide opties zijn eenvoudig in elkaar te klikken/schuiven en hier komt geen lijm aan te pas. Desgewenst kun u er wel voor kiezen om de tegels te verlijmen. De tegels snijdt u op maat met een decoupeerzaag of een stanleymes.

Vraag een offerte aan voor rubberen tuintegels

Bent u zoekende naar een andere kleur rubberen tuintegel of een ander formaat, zoals rubber op rol? Voor maatwerk neemt u contact met ons op met ons professionele team. Middels een op maat gemaakte offerte realiseren we uw wensen voor een rubberen tuintegel.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op