Rubber tegels (speelterreinen)

Actieve filters

Veilige en duurzame valtegels: gratis levering in 1-2 werkdagen

Veiligheid is van cruciaal belang bij het inrichten van elke speelplaats of speeltuin. Onze valtegels garanderen een veilige speelomgeving door een beschermende zone rondom het speelterrein te creëren. Deze tegels zijn niet alleen geschikt voor speelplaatsen maar ook voor harde ondergronden in openbare ruimtes. Met een minimale bestelling van 8 stuks kunt u gemakkelijk 2 m² oppervlakte bedekken.

Multifunctionele rubberen valtegels

Vervaardigd uit SBR-rubber, een van de meest duurzame en veelzijdige synthetische rubbers, bieden onze valtegels uitstekende mechanische eigenschappen zoals slijt- en scheurvastheid. Deze kwaliteiten maken ze ideaal voor gebruik onder schommels en andere speeltoestellen, met een veilige valhoogte van 1,3 meter. Onze valtegels zijn daarom een perfecte keuze voor verschillende locaties:

Elke tegel is TÜV-gecertificeerd en voldoet aan de strenge EN 1177:2019 normen, wat uw gemoedsrust garandeert.

Kleuropties en duurzaamheid

Onze valtegels zijn niet alleen een kosteneffectieve oplossing voor speelplaatsen, maar ook geschikt als terrastegels. De tegels vereisen weinig onderhoud en behouden hun kwaliteit en kleur jarenlang, dankzij de hoge ozon- en UV-bestendigheid. Gemaakt van gerecyclede rubbergranulaten en PU-lijm, dragen onze valtegels bij aan een duurzamere wereld zonder in te boeten aan kwaliteit of functionaliteit. Beschikbare kleuren van onze speeltegel omvatten:

  • Rood/bruin
  • Zwart
  • Groen
  • Grijs

Heeft u behoefte aan andere kleuren? Bij grotere bestellingen kunnen we een aangepaste kleurrijke toplaag bieden.

Eenvoudige installatie

Onze valtegels zijn eenvoudig te installeren dankzij een praktisch pin/gat-systeem. U kunt hiermee snel grote oppervlakken bedekken, of kiezen voor kleinere specifieke zones. De noppenstructuur aan de onderkant zorgt voor natuurlijke waterafvoer, wat bijdraagt aan de veiligheid en duurzaamheid van de tegels.

Bij elke bestelling verstrekken wij een duidelijke handleiding. Voor diegenen die de installatie liever uitbesteden, bieden wij een professionele installatieservice. Vul het offerteformulier in en selecteer deze optie; binnen twee werkdagen neemt een vakman contact met u op om een afspraak te plannen.

Kies voor onze valtegels en waarborg een veilige en kleurrijke speelomgeving voor zowel kinderen als volwassenen. Neem contact met ons op via het het offerteformulier voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen. Geniet van onze gratis snelle levering en verbeter vandaag nog uw speelplaats!

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op