Rubber tegels (speelterreinen)

Actieve filters

Valtegels: gratis levering in 1-2 werkdagen

Voor iedere speelplaats of speeltuin is veiligheid een belangrijk aandachtspunt. Daarom bieden wij valtegels aan die een veilige zone rondom het speelterrein garanderen. Onze valtegels zijn multifunctioneel inzetbaar. Niet alleen voor speeltuinen, maar ook als harde ondergronden op openbare plaatsen. De minimale afname van dit product is 8 stuks. Hiermee kunt u 2 m2 bedekken.

Rubberen valtegels: toepassingen

Onze ecologische rubberen valtegels zijn gemaakt van SBR rubber. Eén van de meest gebruikte synthetische rubbersoorten ter wereld. Niet voor niets wordt deze rubbersoort veel toegepast als speelplaatstegel. Het materiaal heeft goede mechanische eigenschappen en is bovendien slijt- en scheurvast, Dat maakt de speeltegel ideaal als extra veiligheid onder een schommel of speeltoestel. Met een valhoogte van 1,3 meter zijn onze valtegels van rubber ook een handige oplossing voor:

Belangrijk om te weten: onze rubberen valtegels zijn TÜV gekeurd en voldoen aan de EN 1177:2019 richtlijnen.

Duurzame ondergrond in vele kleuren

Onze valtegels zijn ook een kosteneffectieve oplossing als speelplaats ondergrond, maar ook als rubber terrastegel. Hoewel de valtegels prijs verschilt per product, is de prijs/kwaliteitverhouding hoe dan ook gunstig. Valtegels van rubber hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Zelfs na jaren gebruik lijkt het alsof de tegels gisteren nog zijn gelegd. Dit komt door de hoge ozon- en uv-bestendigheid. Hiermee is het gebruik van de ons gerecycleerde rubberen valtegels niet alleen een kostenbesparende, maar ook een duurzame oplossing.

De duurzaamheid is te danken aan het feit dat de ecologische rubberen valtegels gemaakt worden uit rubber granulaten van vrachtwaterbanden in combinatie met PU lijm. Het resultaat: een onder grote kracht geperste valtegel met de juiste densiteit en met onbegrensde mogelijkheden op gebied val kleurvlak. Momenteel hebben wij diverse kleuren valtegels voor buiten in ons assortiment.

  • Rood/bruin
  • Zwart
  • Groen
  • Grijs

Behoefte aan een andere kleur? Wanneer u grote hoeveelheden valtegels bestelt, kunnen wij de valtegels van rubber van een andere kleurechte toplaag voorzien. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op of doe een offerte-aanvraag via het offerteformulier.

Tegels plaatsen

De losse valtegels kunt u door middel van een plastieken pin/gat verbinding eenvoudig met elkaar verbinden. Zo bedekt u eenvoudig een groot oppervlak. Het is mogelijk om een heel speeloppervlak te bedekken, maar u kunt ook alleen een kleine oppervlakte voorzien van een rubber tegel. Hiermee zorgt u niet alleen voor een valbrekende ondergrond voor kinderen en volwassenen. Ook zorgt u ervoor dat water door de noppenstructuur aan de onderkant natuurlijk wegloopt.

Bij uw bestelling ontvangt u van ons een handleiding. Wilt u de valtegels buiten leggen liever aan professionals overlaten? Vul dan het offerteformulier in en vink de installatieservice aan. Binnen 2 werkdagen neemt onze vakman contact met u op voor het inplannen van een afspraak.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op