Rubber Vierkantsnoeren

Actieve filters

Rubber vierkantsnoeren: maatwerk mogelijk op aanvraag

Rubber vierkantsnoeren zijn veelzijdig toepasbaar en kunnen dienen voor het opvullen van spleten, naden of bepaalde decoratieve toepassingen in de bouwindustrie. In onze webshop vindt u verschillende rubber vierkantsnoeren. Bekijk welke rubber vierkantsnoeren geschikt zijn voor u en bestel ze vandaag nog. Voor levering binnen de Benelux profiteert u van gratis verzending met levertijd van circa twee werkdagen na het plaatsen van uw order.

Toepassingen van rubber vierkant snoer

Een vierkant vol rubberprofiel wordt vaak gebruikt voor het afdichten van deuren, luiken en deksels. Maar ook als stootrand is een rubber vierkant profiel een goede keuze. Tevens bieden wij sponsrubber of mosrubber vierkantsnoeren aan met een dichtheid van 450 kg/m³. We bieden de markt een breed assortiment aan vierkantsnoeren. Mede door ons brede aanbod van verschillende afmetingen zijn onze rubber vierkantsnoeren toepasbaar in onder andere de volgende industrieën:

  • Bouwindustrie
  • Carrosseriebouw
  • Scheepsbouw
  • Landbouwindustrie

Kwaliteit van een vierkant rubber snoer

Standaard voeren we EPDM rubber vierkantsnoeren in ons assortiment. EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer, een groep synthetische rubbers. Deze rubbers zijn ontstaan door de polymerisatie van propeen, etheen en een dieen. EPDM rubber is een terpolymeer. EPDM rubber staat vooral bekend om de bestandheid tegen zonlicht, ozon en extreme weersomstandigheden. .

Bent u op zoek naar rubber vierkantsnoeren met andere eigenschappen? We kunnen naast EPDM rubber ook oliebestendige NBR, FKM of silicone vierkantsnoeren realiseren. En als alternatief voor EPDM rubber bieden we onze vierkant rubbersnoeren ook aan van sponsrubber of mosrubber materiaal. Rubber vierkantsnoeren van dit materiaal hebben een densiteit van 450kg/m3. Sponsrubber en mosrubber vierkantsnoeren zijn licht, gemakkelijk indrukbaar en veerkrachtig.

Bekijk ook onze andere rubberen profielen:

Rubber vierkantsnoeren kopen

Er bevinden zich veel verschillende mogelijkheden op de markt, van verschillende afmetingen tot materialen. Voor advies van onze experts over rubber profielen neemt u contact met ons op via het contactformulier, +32 3 663 34 40 of info@rubberfabriek.be. En is het juiste type rubber vierkantsnoer voor u niet aanwezig in de webshop? Dan kunnen we aan de hand van een op maat gemaakte offerte voldoen aan uw wensen. Dit doen we middels een sample of een technische tekening.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op