Rubber tegels kinderopvang

Actieve filters

Rubberen speelplaatstegels voor kinderopvang: veiligheid en plezier in één

Kies voor onze rubberen speelplaatstegels en zorg voor een veilige, kleurrijke en plezierige speelomgeving voor kinderen. Deze tegels zijn ideaal voor zowel particuliere speeltuinen als speelruimtes bij bedrijven. Ze zijn snel en eenvoudig te installeren, en worden binnen 1-3 werkdagen verzonden.

Hoogwaardig materiaal voor optimale veiligheid

Onze speelplaatstegels zijn vervaardigd uit SBR-rubber, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en elasticiteit. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het rubber de kans op blessures verkleint en veilige valbescherming biedt tot een hoogte van 1,3 meter. Dit maakt ze perfect voor uiteenlopende speelomgevingen, zoals speeltuinen, zwembadomgevingen, klimmuren en skateparken.

Kenmerken die veiligheid en duurzaamheid garanderen

Onze rubberen speelplaatstegels zijn uitgerust met diverse eigenschappen die niet alleen de veiligheid op de speelplaats verhogen, maar ook zorgen voor een lange levensduur:

  • Antislip: De tegels bieden uitstekende grip, zelfs in natte omstandigheden, wat de kans op uitglijden minimaliseert.
  • Waterdoorlatend: Regenwater wordt snel afgevoerd, waardoor de tegels snel drogen en veilig blijven, zelfs na regen.
  • Slijtvast: Deze tegels zijn ontworpen om intensief gebruik te weerstaan en behouden hun kleur, waardoor ze jarenlang meegaan.

Eenvoudige installatie en onderhoud

De speeltegels zijn uitgerust met een praktisch pin/gat verbindingssysteem, waardoor ze eenvoudig zonder lijm te installeren zijn. Voor grotere oppervlakten kunnen de tegels gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden, met alleen de buitenste randen die vastgezet worden met boordstenen of lijm.

Bestel uw speeltegels vandaag nog

Transformeer uw speelruimte met onze rubberen speeltegels. Met een minimale bestelling van 8 stuks, wat overeenkomt met 1 vierkante meter, kunt u direct beginnen met het verbeteren van uw speelomgeving. Bij grotere bestellingen profiteert u van volumekorting en de mogelijkheid om de kleur van de toplaag aan te passen. Neem contact op voor meer informatie of plaats direct uw bestelling om te profiteren van gratis verzending en onze snelle leverdienst. Zo creëert u een veilige en aantrekkelijke speelplek waar kinderen zorgeloos kunnen ontdekken en spelen.

Onze service voor aangepaste opties

Wij begrijpen dat elke speelomgeving uniek is en specifieke eisen stelt. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan om aan al uw behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit verschillende kleuren en patronen om een stimulerende en visueel aantrekkelijke speelomgeving te creëren. Of u nu een levendige kleurencombinatie wenst of een meer subtiele tint, wij kunnen de tegels aanpassen naar uw voorkeur. Neem contact op voor persoonlijk advies en ondersteuning bij het ontwerpen van uw ideale speelplaats. Samen zorgen we ervoor dat uw kinderopvang of speelplek niet alleen veilig is, maar ook esthetisch aantrekkelijk en uitnodigend voor kinderen.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op