Speelplaats tegels

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Speeltegels buiten: gratis verzending

Kies voor onze rubber speelplaatstegels. Dan kiest u voor veiligheid en vrolijke kleuren. Bekleed een speeltuin met onze tegels en biedt een stukje extra veiligheid voor de kinderen tijdens het spelen. Onze speeltegels voor buiten zijn voor zowel privé als zakelijk te bestellen. Binnen 1-3 werkdagen zijn de speeltegels voor buiten verzonden. Daarnaast zijn de tegels eenvoudig te leggen.

Materiaal van buiten speeltegels

Onze speeltegels voor buiten maken we van SBR rubber. Dit staat voor Styreen Butadieen Rubber. SBR rubber is het meeste gebruikte soort rubber ter wereld en dat is niet voor niets. Het rubber heeft uitstekende slag- en slijtvastheid en een goede veerkracht en treksterkte. Deze elasticiteit maakt het materiaal ideaal voor speeltegels om op te ravotten. Het verkleint de kans op blessures en kapotte knieën.

Een speeltegel voor buiten heeft een valhoogte van 1,3 meter. Gebruik de tegels daarom ook bijvoorbeeld voor andere speelplekken dan alleen een speeltuin. Leg de buiten speeltegels neer rondom een zwembad, onder een klimmuur of bij een skatepark. Laat uw kind ontdekken en spelen, zonder zorgen om verwondingen.

Belangrijke eigenschappen van rubber speelplaatstegels

Een veilige omgeving om in de kunnen spelen is essentieel voor kinderen. Zo worden ze niet geremd in hun speelsheid en is er optimale ruimte voor ontwikkeling. Rubberen speeltegels zijn de perfecte partner als het aankomt op deze veiligheid. De eigenschappen die hiervoor een grote rol spelen zijn:

  • Antislip: minimaliseer de kans op uitglijden en vallen met rubberen speeltuin tegels
  • Waterdoorlatendheid: zelfs als het hard geregend heeft, zijn de rubberen speeltegels niet glad. Het water wordt snel afgevoerd door de rubberen speeltuin tegels voor buiten. Dus ook met regenachtig weer kunnen de kinderen gewoon naar buiten zonder zorgen
  • Slijtvastheid: de speeltegels voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig rubber. Ze zijn slijtvast en gaan hierdoor jarenlang mee, zonder te verkleuren. Zo genieten zoveel mogelijk kinderen, zo lang mogelijk van de speelplaats

Speeltegels voor buiten plaatsen

Bestelt u de vloertegels, dan krijgt u deze inclusief de pin/gat verbindingen. Hiermee plaatst u de tegels gemakkelijk aan elkaar. Zo bedekt u eenvoudig een groot oppervlak. U heeft geen last van plakkerige lijm, maar u kunt de tegels eenvoudig in elkaar schuiven. Alleen de buitenste rand zet u vast met boordstenen of lijm. Dit om te zorgen dat de tegels geen kant op kunnen.

Tegels bestellen

De minimale afname van rubberen speeltegens is 8 stuks. Met 4 tegels bedekt u 1m2. Hoe meer tegels u bestelt, hoe goedkoper de stukprijs. Ook een optie bij grotere afname, is het aanpassen van de kleur van de speeltegels voor buiten. We voorzien de rubberen tegels dan van een aangepaste kleurechte toplaag.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op