Speelplaats tegels

Actieve filters

Speelplaatstegels voor buiten: gratis verzending

Wanneer u kiest voor onze rubberen speelplaatstegels, kiest u voor veiligheid, kleur en plezier in één. Deze tegels zijn niet alleen een veilige ondergrond voor speeltuinen, maar ook een vrolijke aanvulling op elke speelplek. Zowel voor particulier gebruik als voor bedrijven zijn onze tegels de ideale keuze. Binnen 1-3 werkdagen worden de speeltegels verzonden, en dankzij het eenvoudige legsystem zijn ze snel en makkelijk te installeren.

Hoogwaardig materiaal voor optimale veiligheid

Onze buitenspeeltegels zijn vervaardigd uit SBR-rubber, een materiaal bekend om zijn duurzaamheid en elasticiteit. De veerkracht van het rubber verkleint de kans op blessures aanzienlijk, waardoor het ideaal is voor actief spel. Onze speeltegels bieden een veilige valbescherming tot een hoogte van 1,3 meter, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor diverse speelomgevingen zoals speeltuinen, rondom zwembaden, onder klimmuren, en bij skateparken.

Kenmerken die veiligheid en duurzaamheid garanderen

Onze rubberen speelplaatstegels hebben enkele essentiële kenmerken die bijdragen aan een veilige speelomgeving:

  • Antislip: Deze tegels minimaliseren de kans op uitglijden, zelfs in natte omstandigheden
  • Waterdoorlatend: Regenwater wordt effectief afgevoerd, waardoor de tegels snel drogen en ook na een regenbui veilig zijn voor gebruik
  • Slijtvast: Onze tegels zijn bestand tegen intensief gebruik en verkleuren niet, waardoor ze jarenlang meegaan

Eenvoudige installatie en onderhoud

De speeltegels worden geleverd met een handig pin/gat verbindingssysteem waarmee de tegels snel en zonder rommelige lijm geïnstalleerd kunnen worden. Voor grotere oppervlakten zijn de tegels gemakkelijk aan elkaar te koppelen, waarbij alleen de buitenste randen bevestigd worden met boordstenen of lijm.

Bestel uw speeltegels vandaag nog

Start vandaag nog met het transformeren van uw speelruimte met rubberen tegels. De minimale bestelling van onze speeltegels is 8 stuks, wat overeenkomt met 1 vierkante meter. Bij grotere afnames kunt u profiteren van een lagere prijs per tegel en de mogelijkheid om de kleur van de toplaag aan te passen. Neem contact op voor meer informatie of plaats uw bestelling direct om te profiteren van gratis verzending en onze snelle leverdienst. Zo maakt u van elke speelplek een veilige en aantrekkelijke omgeving waar kinderen zorgeloos kunnen ontdekken en spelen.

 

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op