Producten

Actieve filters

Rubberen profielen: gratis levering in de Benelux, 1-2 werkdagen

Voor het goed afdichten en afwerken van oppervlaktes maakt men vaak gebruik van een rubber profiel. In ons assortiment vindt u deze profielen van rubber in de vorm van verschillende soorten profielen, voor zowel binnen als buiten. Bekijk ons aanbod van de rubber profielen in de webshop en profiteer van volumekorting bij uw bestelling.

Doeleinden van rubber profielen

In onze webshop vind u verschillende soorten rubber profielen, elke met een eigen toepassing. In de scheepsbouw wordt er bijvoorbeeld veelvoudig gebruik gemaakt van fenderprofielen en veel kantoren worden tijdens de bouw afgewerkt met rubber profielen, denk aan hoekprofielen en trapneus profielen. Rubber profielen worden onder andere in de volgende industrieën gebruikt:

 • Bouwindustrie
 • Scheepsbouw
 • Carrosseriebouw
 • Automotive
 • Verlichting
 • Voedingsindustrie

Niet alleen in bovenstaande industrieën wordt er gebruikt gemaakt van rubber profielen. Ook bij u thuis is het een veelzijdig product. Maak een paardentrailer water- en luchtdicht met een passend rubber profiel, dicht kieren rondom deuren en ramen of knap uw oldtimer in de schuur op met rubber profielen. Kies uit de volgende rubber profielen uit ons assortiment:

> Gebruik ook rubber in uw fitnessruimte of home gym en plaats een sportvloer of maak uw tuin of een schoolplein af met een kleurrijke speeltegel.

Rubber profielen: kwaliteit

We doen er alles aan om u een zo hoogwaardig mogelijk rubber product te leveren. Kiest u voor een rubber profiel uit onze webshop, dan kiest u voor rubber profielen gemaakt van onderstaande rubbersoorten:

 • Silicone VMQ Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber): verkrijgbaar in de standaardkleuren transparant en rood/bruin
 • EPDM Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber): UV- en Ozon bestendig
 • NBR Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber): oliebestendig
 • CR Rubber Profielen (volrubber of sponsrubber): deze polymeer is een groep van synthetische rubbers of elastomeren
 • Co-extrusie Rubber Profielen “spons/compact rubber”: onze co-extrusie rubber profielen worden meestal in EPDM rubber geproduceerd, waarbij het profiel deels vervaardigd is uit een sponsmateriaal voor een soepele en flexibele afsluiting van deuren en deels compacte rubber voor zijn stevigheid die als voet dient
 • Co-extrusie Rubber Profielen “compact en/of spons rubber+ RVS staalinlage”: de staalinlage dient voor het klembereik te verbeteren van de voet die men op bepaalde toepassingen klemt
 • Silicone Slangen: voor de pharma- en voedingsindustrie

> Naast rubber profielen op zoek naar andere rubber producten? Bekijk onze antislip matten en een rubber ondervloer .

Rubber profielen op maat: kies voor maatwerk

Wij profileren ons graag als één van uw rubber profielen leveranciers die met u meedenkt bij het kopen van rubber profielen. Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden. Aan de hand van een sample of technische tekening realiseren we een passend aanbod voor u.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op