Rubberen ondervloer

Actieve filters

Rubber ondervloer: Gratis verzending!

Bent u op zoek naar een goede ondervloer? Denk aan rubber. Een materiaal met veel kwaliteiten die gunstig zijn voor uw woongenot en constructiebouw. Een ondervloer van rubber is onder andere isolerend en geluiddempend. Geluidsisolatie in de ondergrond geeft een mooie meerwaarde voor uw constructie. Bekijk snel onze rubber ondervloeren in de webshop.

Waarom een rubberen ondervloer?

Een Rubber ondervloer is de ideale partner als onderlaag voor verschillende vloeren, zoals een houten parket, laminaat, PVC, tapijt op keramische tegels, beton ea. Rubberen ondervloeren beschikken namelijk over de volgende eigenschappen:

  • Isolerend
  • Geluiddempende
  • Trillingsbestendig
  • Antislip

Deze eigenschappen maken dat een rubberen ondervloer niet alleen perfect is als onderlaag voor uw nieuwe vloer, maar het rubber kunt u ook gewoon gebruiken als tijdelijke vloer. Een antislipmat op rol is in een mum van tijd neergelegd. Tevens zijn onze rubber ondervloeren prijstechnisch zeer interessant. U kunt tevens de rubberen vloer afwerken met een rubber profiel.

Rubber ondervloer op verschillende plekken

Door de geluidswerende en isolerende eigenschappen worden rubberen ondervloeren vaak gebruikt op kantoren, appartementen en verdiepingen. Het materiaal is een goede kameraad tegen contactgeluid en trillingen. Maar niet alleen op deze plekken kunt u de veelzijdige rubber ondervloer neerleggen. Plaats een rubber ondervloer in uw winkel, expositieruimte of sportschool. En zelfs op een dakterras is een rubber ondervloer perfect voor kunstgras of tegels. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Ons assortiment

In onze webshop vindt u geluidswerende rubber op rol terug. Kies uit een rubber ondervloer met LD 750kg/m³of de ‘ribsquare’ of ‘ribline’. Het verschil tussen deze materialen bevindt zich in de dikte van het materiaal en andere opbouw. De rol afmeting bedraagt 1.2 x 10m. Diktes verschillen van 3 tot 12mm diktes.

Heeft u een specifieke wens wat betreft de kleur of het formaat van uw rubber ondervloer? Gelieve contact op te nemen met ons voor maatwerk en werken samen een offerte op maat uit.

> Bekijk ook eens onze rubber profielen zoals een klemprofiel voor glas een stootrubber voor de boot

Bestel een rubber ondervloer

Voor extra geluiddemping en isolatie is een rubber ondervloer een absolute aanrader. Heeft u al enig idee waarvoor u de ondervloer voor wilt gebruiken? Mocht u twijfelen over de toepassing van de rubberen ondervloer, dan kunt u ons altijd contacten. Ook bieden we ondersteuning bij vragen over andere producten zoals rubber matten of elke andere rubber vloer zoals een sportvloer. Wij geven u graag advies vanuit onze expertise.

Bestel een voordelige rubber ondervloer. Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting. Wij werken namelijk met staffelkorting voor een rubber vloer. Heeft u speciale wensen? Dan kunt u altijd een offerte aanvragen. Via een offerte is vaak nog meer mogelijk.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op