Terras tegels

Actieve filters

Rubber terrastegels: gratis verzending

Bent u op zoek naar een mooie oplossing voor uw buitenruimte die niet al te veel kost? Kies dan voor onze rubber terrastegels. Met deze producten heeft u geen last meer van onkruid, gladde tegels en kapotte knieën door het vallen. Door ons grote voorraad kunnen we de rubber tegels binnen 1-3 werkdagen al verzenden. Dit geldt voor particulier en ondernemer.

Voordelen

Rubberen terrastegels zijn een snelle, relatief goedkope oplossing voor een terras. Maar profiteer van nog meer pluspunten als u kiest voor terrastegels van rubber. Bekijk hieronder alle voordelen die verbonden zijn aan de rubberen terrastegels:

  • Vorstbestendig
  • UV Bestendig
  • Antislip
  • Waterdoorlatend
  • Brandvertragend
  • Goede thermische isolatie
  • Geluiddempend
  • Schokbestendig
  • Snelle installatie

Toepassingen

Voor elke buitenruimte gebruikt u een rubberen terrastegel. De vloertegels zijn ideaal voor in de tuin, op het terras of op uw balkon. De terrastegels van rubber ideaal voor bedrijven, maar ook voor privégebruik. Leg ze bijvoorbeeld ook neer op de camping. De tegels zijn relatief licht en dus gemakkelijk mee te nemen. En heeft u een zwembad in de tuin? Met rubberen terrastegels heeft u de perfecte ondergrond voor blote, natte voeten. Voor een speeltuin raden we onze speciale, goedgekeurde rubberen valtegels aan. Deze tegels zijn tevens geschikt als rubber tegels voor de kinderopvang en als speeltegels voor buiten.

Materiaal van onze rubberen terrastegels

De rubberen terrastegels in ons assortiment zijn gemaakt van SBR/EPDM rubber. Dit soort rubber is een stevig celrubber met gesloten cellen. Dit betekent dat het rubber goed bestand is tegen weersinvloeden, UV, schoonmaakmiddelen en veroudering. Kortom, het perfecte materiaal voor een rubberen terrastegel. Al onze rubberen terrastegels worden onder hoge kracht geperst. Daarna vermengen we het fijne rubbergranulaat met PU-lijm.

Duurzame tegels

Onze rubberen terrastegels maken we van gerecycled rubber van autobanden. We verwijderen het staal uit de autobanden met magneten waarna het rubber wordt gemalen. Zo houden we een kwalitatief hoog en zuiver product over om te verwerken in onze rubberen terrastegels.

Plaatsen van rubber terrastegels

Het plaatsen van een rubber tegel is eenvoudig. De rubber terrastegels zijn voorzien van een pin/gat verbinding. De tegels klikt u in elkaar en er is daarbij geen lijm nodig. Alleen de buitenste tegels moeten vastgezet. Dit doet u met onze rubberkit sealer of 2 componenten lijm.

Voor een optimale levensduur van de rubber terrastegels plaatst u de tegels op een vlakke ondergrond. Hiermee is er zo min mogelijk kans op verzakking en de omstandigheden voor goede afwateringen zijn optimaal.

Kies voor tegels met de afmeting van 50x50 cm of kies voor grotere rubber terrastegels van 100x100cm. Het formaat van de tegels komt natuurlijk nooit helemaal perfect uit. De tegels snijdt u gemakkelijk zelf op maat met een stanleymes of een decoupeerzaag. Zo passen de rubberen terrastegels perfect in uw buitenruimte.

Schoonmaken van terrastegels

Vuil en zand kunt u het beste en het gemakkelijkste verwijderen van de terrastegels met een bezem, een tuinslag of een hogedrukspuit. Ondanks dat ons materiaal goed bestand is tegen schoonmaakmiddelen adviseren we wel om hevige chemicaliën niet te gebruiken. Deze kunnen het rubber aantasten. Gebruik voor een intensieve reiniging een geschikt schoonmaakrubber speciaal voor rubber.

Neem contact met ons op

Twijfelt u of heeft u nog vragen over rubberen terrastegels? Neem gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch. We staan u graag te woord. Ook kan het helpend zijn om de tegels te zien en te voelen. Om de tegels fysiek te ervaren, bent u welkom bij ons in Schoten.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op