Rubber Stalvloeren

Actieve filters

Stalmatten: maatwerk vloeren voor uw vee

Bent u op zoek naar stevige en onderhoudsvriendelijke vloer voor in de stallen? Kies voor onze stalmatten. De stalmatten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Gelukkig maar, want stallen, maneges, en fokkerijen vragen om vloeren die de zwaarste last kunnen dragen. Bij ons vindt u deze vloeren in de vorm van rubber stalmatten. Maar ook aan wandbedekking is gedacht. Bekijk ons assortiment en vind alles om bestaande muren en wanden te beschermen met stalmatten van rubber.

Rubber stalmatten: diverse afmetingen

Gangpaden, koeien-, varkens- en paardenstallen en trailers. Bijna alle plekken die groot gewicht dragen, kunnen aangetast worden door zwaar ballast en vuil. Het gevolg hiervan is dat er scheuren en slijtage ontstaat in de vloer. Met een stalmat van rubber is dit verleden tijd. Onze rubber stalmatten op rol beschermen de ondergrond van uw stal en kunnen grote ruimtes overbruggen. Gebruik rubber stalmatten voor diverse stallen. Bekijk onder andere onze paardenstal matten.

Uw ideale stalmat gevonden? Wellicht is het u opgevallen dat bij de specificaties van een stalvloer enkel gesproken wordt over de hoogte. Bij het ene product is de hoogte 10 mm, andere stalmatten zijn maar liefst 23 mm hoog.

Let op:

Gebruikt u de rubber stalmat als opvulling, houd dan in gedachten dat deze maximaal 3 mm boven de vloer mag uitkomen.

Voordelen van een stalmat

Waarom zou u kiezen voor een stalmat van rubber? Bekijk de rubber stalmat met aan de bovenkant een antislip noppenpatroon en aan de onderkant een breed ribpatroon eens. De verhoogde noppenstructuur zorgt er voor dat water en uitwerpselen naar alle richtingen weglopen. Op deze manier ontstaat er geen ophoping van vuil. Het effect van de toevoeging van rubberen stalmatten is daarbij óók een gezonde leefomgeving voor uw vee. En, uiteraard ook voor u. Andere voordelen van een rubber stalmat zijn:

  • Een verlaging van het stofniveau waarbij er minder kans is op allergieën en luchtwegaandoening
  • De matten zijn eenvoudig te reinigen
  • Stalmatten isoleren, waardoor minder stro nodig is
  • Een stalmat biedt demping
  • Stalmatten zijn vochtdoorlatend
  • Rubbermatten voor een stal zijn geschikt voor binnen-en buitengebruik

Verschillende matten

Vaak zien we stalvloeren van beton. En meestal zijn deze vloeren uit esthetisch oogpunt glad afgewerkt. Mooi voor het oog, maar niet zonder gevaar. Door slijtage van de vloer kan deze na verloop van tijd nóg gladder worden met verwondingen van uw paard, koe of varken tot gevolg. Uiteraard wilt u dit voorkomen. Een ander nadeel van betonnen vloeren is dat stof van hooi of zand kan circuleren in de ruimte. Met rubber stalmatten gaat u glijpartijen tegen en voorkomt u dat stof verder loskomt van de vloer.

Deze eigenschap is niet toe te kennen aan één specifieke stalmatten. Alle rubberen stalmatten uit ons aanbod bezitten over deze eigenschappen. In ons assortiment vindt u de volgende rubber matten voor een stal:

  • Rubberen stalmatten met ring
  • Vloermatten van rubber én nylonweefsel
  • Koestalmatten met puzzel verbindingssysteem
  • Een rubber stalmat met rechte zijden

Maatwerk matten en installatieservice

Of u nu stalmatten op rol of met een verbindingssysteem koopt, al onze vloeren zijn gemakkelijk verwerkbaar. Dit houdt in dat u deze stalmatten eenvoudig zelf legt. Schaft u een rubber stalmat aan met puzzelrand, dan schuift u de onderdelen zo in elkaar. Bekijk ook onze rubber profielen om ramen af te werken of als stootrand te gebruiken. De stalmatten op rol, legt u eenvoudig uit waardoor u uw stal in één keer voorziet van een nieuwe ondergrond. Daarnaast zijn de matten eenvoudig op maat te snijden.

Geen één stal is hetzelfde. Wij geven dus graag advies op maat voor rubber matten in de stal. Heeft u behoefte aan een specifieke maat staltegelsrubber mat of een anti slipmat? En wilt u gebruik maken van onze installatie service? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op