Rubberen Fitness Vloertegels

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Fitness vloertegels: gratis bezorging

Kwalitatieve vloertegels zijn onmisbaar in een professionele fitness of in uw homegym. Maak uw sportruimte af met fitness vloertegels. De juiste fitness vloertegels zorgen voor een optimale omgeving om in te trainen. Wij leveren zowel aan particulieren als aan ondernemers. Gratis en binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Kenmerken van fitness vloertegels

Voor een optimale training is het voor uw klanten of voor uzelf belangrijk dat de fitnessvloeren comfortabel zijn. Dit zorgt er namelijk voor dat er veilig en efficiënt gesport kan worden. Met onze fitness vloertegels worden de volgende mankementen zoveel mogelijk voorkomen:

  • Slijtage: fitness vloertegels zijn slijtvast en dit zorgt voor een lange levensduur van de tegels. Ideaal voor de fanatieke sporter
  • Geluid: de vloertegels zijn geluiddempend. Geen probleem als een halter op de grond valt
  • Trillingen: de tegels zijn shock absorberend. Hierdoor dringen de trillingen niet door tot de spieren. Dit zorgt voor minder vermoeidheid na de training
  • Slippen: fitness vloertegels zijn voorzien van een antislip werking. Hierdoor glijdt u niet weg door bijvoorbeeld zweet
  • Geur: door de hoogwaardige kwaliteit van onze fitness vloertegels hebben de tegels geen onaangename rubbergeur

Soorten fitness vloertegels

Om uw fitnessruimte af te maken hebben we verschillende soorten vloertegels. Elk met zijn eigen pluspunten en uiterlijk. De keuze van het soort fitnessvloertegels is aan u. Wenst u een dikkere vloer omdat u veel met zware gewichten traint of is enkel de antislip werking van belang voor u? De verschillende fitness vloertegels zijn onder te verdelen in categorieën:

  • Puzzel tegels
  • Tegels met pinverbinding
  • Anti shock tegels
  • Crossfit tegels

We raden niet aan om als fitnesstegel een speeltegel voor buiten te gebruiken. Dit omdat fitnessbenodigdheden, zoals gewichten, op een speeltegel kunnen stuiteren. 

Fitness vloertegels leggen

Fitness vloertegels plaatsen is een eenvoudige klus. De standaardafmetingen van een fitnessvloertegels is 1 bij 1 meter of 50 bij 50 cm. De fitness vloertegel is te vergelijken met een puzzelstuk. Alle tegels klikken in elkaar en zo ontstaat een vloer. Er is alleen lijm nodig om de buitenranden van de vloer vast te zetten aan de muur.

Hetzelfde geldt voor de rubber tegels met een pinverbinding. Deze tegels worden los geplaatst. De pinnen steekt u in de tegel en hieraan verbindt u de volgende tegel.

De fitness vloertegels plaatst u gemakkelijk op een bestaande vloer, zoals een garagevloer. De vloer is makkelijk te verplaatsen, te verkleinen of uit te breiden. U kunt zelf kiezen hoeveel tegels u plaatst en daarmee bepaalt u dus de grote van uw fitnessvloer.

Offerte

Vindt u een fitness vloertegel voor uw ruimte een goede toevoeging, maar wilt u liever een andere kleur? Bij ons is er meer mogelijk met een offerte. Samen kijken we met u of we de ideale oplossing kunnen realiseren. Neem telefonisch contact met ons op.

Interessante producten:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op