Rubber puzzel tegels

Actieve filters

Rubberen puzzel tegels: met gratis verzending

Op zoek naar een veelzijdige en duurzame vloeroplossing? Ontdek onze uitgebreide collectie rubberen puzzel tegels. Met verschillende formaten, diktes en kleurspikkels zijn onze rubberen tegels geschikt voor talrijke toepassingen. Bovendien bieden we gratis levering binnen de Benelux binnen 1-2 werkdagen, mits de tegels op voorraad zijn. Maak kennis met de voordelen van rubber en de unieke eigenschappen van onze puzzel tegels.

Toepassingen voor rubberen puzzel tegels

De mogelijkheden met rubberen puzzel tegels zijn vrijwel eindeloos. Of u nu op zoek bent naar een fitnessvloer voor sportscholen en home gyms waarbij een naadloze puzzelverbinding gewenst is of een veilige ondergrond voor openbare terreinen of gebouwen. Bovendien hanteren we scherpe prijzen voor al onze puzzel tegels, zodat u voor elke toepassing een passende oplossing kunt vinden.

Verschillende formaten en kleuren

Bij ons vindt u rubberen puzzel tegels in diverse standaardformaten en diktes. Als u een specifiek tegelformaat nodig heeft, staan we klaar om u te helpen met een op maat gemaakte offerte. In onze webshop vindt u de volgende standaardformaten rubber puzzel tegels:

  • Rubber Naadloze Puzzel Tegel "Nora Performance" Zwart / 980x980x10mm
  • Rubber Naadloze Puzzel Tegel "Nora Performance" Zwart / 980x980x15mm
  • Rubber Naadloze Puzzel Tegel "Nora Performance" + 5 % Grijze Kleurspikkel / 980x980x15mm
  • Rubber Naadloze Puzzel Tegel "Nora Performance" + 5 % Grijze Kleurspikkel / 980x980x10mm
  • Rubber Naadloze Puzzel Tegel "Nora" Zwart / 500x500x10mm
  • Rubber Gym Tegel "Rhino" + Schijnvoeg - H: 15 Mm
  • Rubber werkplaats Interlocktegel "Heavy" 1x1m - H: 15 mm

Eenvoudige installatie

Het plaatsen van onze rubberen puzzel tegels is eenvoudig en snel te realiseren. U plaatst de rubber puzzel tegels als een puzzel in elkaar met behulp van een rubberen hamer. De puzzelranden kunnen eenvoudig worden verwijderd met een stanleymes, zodat de tegels netjes aansluiten op de muur. De handleiding is beschikbaar, op aanvraag, per mail of op de homepage downloadbaar.

Voor alle varianten van onze rubberen puzzel tegels is verlijming optioneel. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de rubberen tegels te plaatsen met behulp van onze super tape. Deze dubbelzijdige, zelfklevende tape zorgt voor een stevige verbinding tussen de tegels en de bestaande ondergrond. Met een hoge kleefkracht biedt de super tape een betrouwbare oplossing zonder gedoe met het morsen van lijmresten. Voor elke vierkante meter rubberen vloer raden we aan om 3 meter super tape te gebruiken.

Onderhoud van rubberen puzzel tegels

Onze rubberen puzzel tegels zijn ontworpen om bestand te zijn tegen zware omstandigheden en intensief gebruik. Het onderhoud van deze tegels is eenvoudig en vereist slechts periodieke schoonmaak. Puzzel tegels kunt u best reinigen met water en zeep of onze speciale rubber reiniger in ons programma die eveneens uw vloer goed ontvet.

Rubberen puzzel tegels goedkoop kopen? Bij ons hebben we een ruime voorraad van rubberen puzzel tegels, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen. Als u vandaag de rubberen puzzel tegels bestelt, worden ze binnen 1 à 2 werkdagen bij u geleverd op de aangegeven locatie. We streven naar een uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rubberen puzzel tegels voor uw toepassing.

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op