Rubberen vloer

Actieve filters

Rubber vloer: grote voorraad

Een rubber vloer is een ideale oplossing voor intensief gebruikte ruimtes. Bekijk ons grote assortiment en laat u verrassen over de vele toepassingen en voordelen van rubber. Bij ons vindt u rubber vloertegels en rubber op rol. De rubbertegel is te gebruiken voor zowel privé als voor zakelijke doeleinden.

De voordelen van een rubber vloer

Rubber is een sterk, natuurlijk materiaal met vele pluspunten. Deze eigenschappen maken het materiaal ideaal om als vloer te gebruiken. Hieronder hebben we een aantal belangrijke voordelen voor u op een rij gezet:

  • Lange levensduur
  • Zeer hygiënisch
  • Relatief zacht
  • Krassen vallen nauwelijks op
  • Brandveilig
  • Hoge mate van slijtvastheid
  • Dempt geluid en trillingen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Elastisch
  • Antislip

Verschillende toepassingen voor een rubber vloer

Waarom zou u zich beperken tot één plek? Een rubber vloer is geschikt voor veel verschillende plekken in en rondom uw huis of bedrijf. De mogelijkheden zijn groot. Denk bijvoorbeeld aan stalmatten voor uw paarden of koeien. Welke ruimte voorziet u als volgende met een rubber vloer? Rubber vloeren worden veel gebruikt voor:

Tip: Werk uw vloer netjes af met onze profielen van rubber

Verwerkingsproces van rubber

Onze rubber vloeren maken we van hoogstaand rubber materiaal. Onze rubber vloeren worden opgebouwd uit verschillende hoogwaardige granulaten. Wat houdt dit in? Het zorgt onder andere voor een slijtvaste, hoog belastbare en zo geurloos mogelijke rubber vloer.

Naast kwalitatief goede rubber voor onze rubber vloeren, vinden we het gebruik van ecologische materialen ook belangrijk. Onze vloeren van rubber worden gemaakt van gerecyclede autobanden. Het staal wat in autobanden zit, wordt er met een magneet uitgehaald voordat we overgaan op het malen van het rubber. Tijdens dit maalproces worden granulaten, lijm en kleurstof toegevoegd aan het rubber. Als laatste stap wordt het rubber geperst tot een tegel of rol.

Naast het gerecyclede rubber gebruiken we synthetisch rubber van rubberbomen. De gewonnen rubbermengeling, ook wel compound genoemd, wordt verwarmd en gekneed tot de juiste maat en dikte.

Heeft u een specifieke wens voor uw rubber vloer? Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij kunnen via een offerte vaak extra maatwerk leveren en u dus tegemoet komen in uw wensen. We zijn telefonisch te bereiken via +32 3 663 34 40 of stuur een e-mail naar info@rubberfabriek.be.

Wat kost een rubberen vloer?

Bij ons in het assortiment vind u tegels en rollen rubber van verschillende prijzen. Kies bijvoorbeeld voor een rubber tegel 100x100. De prijs hangt af van het soort rubber product u besteld én van de hoeveelheid. Hoe meer u besteld van één bepaald rubber product, hoe lager de prijs.

Wenst u gebruik te maken van onze legservice? Neem dan contact met ons op. Middels een op maat gemaakte offerte bepalen we de prijs van uw rubberen vloer inclusief leggen

Bestel nu uw rubbervloer online

Heeft u de rubber vloer al snel nodig voor uw project? Wij zorgen voor een snelle én gratis levering. Bestel uw rubber vloer vandaag nog en we verzenden de rubber vloer in 1 à 3 werkdagen naar uw aangegeven locatie. Kies voor rubberen tegels of rubber op rol. Belangrijk: bestel ook de juiste accessoires voor plaatsing van uw rubber vloer. Dit zorgt ervoor dat u direct aan de slag kunt wanneer de rubber vloer is geleverd.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op