Trapneus Profielen

Actieve filters

Trapneusprofiel kopen: maatwerk en snijwerk op aanvraag

Een trapneusprofiel is een rubberen profiel wat u op de rand van de traptrede installeert. Maak gebruik van trapneusprofielen om uw trap slipvrij te maken of simpelweg uw trap mooi af te werken. Bekijk ons assortiment, bestel uw trapneusprofielen en profiteer van gratis verzending binnen de Benelux.

Toepassingen van het trapneusprofiel

Een trapneusprofiel dient meerdere doelen. In eerste instantie beschermt het profiel de trap tegen potentiële beschadigingen, maar biedt ook de trap te beschermen tegen slijtage door passage. Trapneuzen zorgen voor een mooie trapafwerking waarbij men ook indien gewenst kan werken met een rubber vloermat voor een goed aansluiting met de trapneus.

Naast het beschermen van de traptreden zelf, bevordert het trapneus profiel ook de veiligheid op de trap. Onze trapneusprofielen zijn antislip wat minder kans op valpartijen betekent. Tot slot dienen trapneusprofielen ook een decoratieve functie, ze zorgen voor een stijlvolle afwerking van de trap.

De eigenschappen van het rubber

Wij maken standaard gebruik van EPDM rubber. EPDM rubber is een polymeer bestaande uit synthetische rubbers of elastomeren, hierdoor bezit het een aantal fijne eigenschappen:

  • Een hoge elasticiteit, wat er voor zorgt dat het rubber minder snel scheurt
  • Goede bestendigheid tegen UV en OZON, wat betekent dat het rubber voor zowel binnen als buiten geschikt is
  • Een lange levensduur

De verschillende typen trapneusprofielen

Niet alle trapprofielen zijn hetzelfde. Bepaalde traptypen of vloermaterialen hebben een ander profiel nodig. Een PVC vloer heeft een ander profiel nodig dan een trap met een kleed over de treden. Verschillende trapprofielen in ons assortiment zijn:

  • EPDM rubber trapneus zwart
  • EPDM rubber trapneus zwart op rol
  • PVC rubber trapneus zwart en geel
  • PVC rubber trapneus grijs

Twijfelt u over de materiaalkeuze? Neem contact met één van onze verkopers voor verdere vragen of maatwerk voor uw project

Rubberen trapneusprofielen op maat

Wij denken graag met u mee voor de beste oplossingen op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van onze maat- en snijservice. En ook voor advies over onze verschillende rubberen profielen neemt u contact met ons op. Bekijk hieronder alle verschillende mogelijkheden:

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op