Rubber op rol

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

close

Rubber op rol: met plaatsingsservice

Naast rubberen tegels kunt u ook de keuze maken voor rubber op een rol. Realiseer snel een slijtvaste, veerkrachtige en naadloze rubberen vloer. Bekijk alle opties, maak een keuze en bestel vandaag nog uw robber op rol. Bent u woonachtig in de BENELUX? Dan profiteert u van gratis levering binnen 1 à 2 werkdagen.

Voordelen van rubber op rol

De plekken voor plaatsing van een rubbervloer op rol zijn eindeloos. U ziet rubberen vloeren op rol vaak terug bij onder andere winkels, kantoren, openbare ruimtes en bouwplaatsen. Een rubber antislipmat op rol is een zo veel gebruikt product door de vele voordelen:

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Slijtvast
  • Flexibel
  • Antislip
  • Veerkrachtig

Duurzaam productieproces

Ons rubber op rollen wordt gemaakt van synthetisch rubber dat afkomstig is van rubberbomen. Aan dit basismateriaal worden ‘ingrediënten’ toegevoegd om kwalitatief hoog rubber te realiseren. Denk hierbij aan lijm, granulaten en kleurstof. Vervolgens wordt het rubber door middel van twee rollen onder hoge druk geperst tot een rol.

Rubbervloer op rol: patronen

Tijdens het productieproces wordt er een keuze gemaakt voor een bepaald patroon van het rubber op rol. Deze verschillende patronen werken allemaal bij aan de antislip werking van de rubbervloer op rol. U heeft de keuze uit onderstaande patronen:

  • Fijnrib patroon
  • Breedrib patroon
  • Diamant patroon
  • Traanplaat patroon
  • Noppen patroon

Naast bovenstaande patronen vind u ook ringmatten in ons assortiment. En om uw vloer af te werken kiest u uit verschillende rubber profielen

Ben u op zoek naar een ander patroon of wellicht een andere kleur voor uw rol van rubber? Neem contact met ons op voor andere mogelijkheden. Met een op maat gemaakte offerte realiseren we uw wensen en noden.

Rubbervloer op rol plaatsen

Zelf uw rubberen vloer plaatsen? Dan maakt u een uitstekende keuze met een rubber rol. Door de grote aantal lopende meters op de rol plaatst u in een handomdraai grote delen van de vloer. Om het proces nog meer te versimpelen maakt u, in plaats van lijm, gebruik van onze dubbelzijdige tape. Bevestig de tape op de ondervloer en plaats vervolgens de rubbervloer erop.

Door gebruik te maken van deze plaatsingsmethode middels dubbelzijdig tape in plaats van lijm, heeft u als voordeel dat de vloer gemakkelijk te verplaatsen en herbruikbaar is. Zo geniet u jarenlang van uw rubberen vloer op welke plek dan ook.

Rubbervloer met volumekorting

Heeft u grote ruimtes doe moeten worden voorzien van een rubberen vloer? Maak gebruik van onze plaatsingsservice. Zo komt het plaatsen niet allemaal op uw schouders terecht. U profiteer bij een grote aankoop van onze rubber rollen ook van volumekorting. Zo betaalt u bijvoorbeeld per meter €32,50, maar voor meer dan 50 meter nog maar €24,00.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op