Sprinttracks

Actieve filters

Sprinttracks: gratis bezorging!

Bent u bezig met het installeren of renoveren van uw homegym of fitnessclub? Een sprinttrack mag hierbij zeker niet ontbreken. Vul de training aan met een sprinttrack. Verleg grenzen, stel nieuwe doelen en zoek meer uitdaging. Voor uzelf of voor uw klanten. Plaats de sprinttrack binnen of buiten en creëer de beste en volledigste work-out plek.

Toepassingen voor een sprinttrack

Een sprinttrack is een goede toevoeging voor elke sportschool en sportvloer thuis. Een sprinttrack is namelijk te gebruiken voor veel verschillende doeleinden. Gebruik de track voor sprinttraining en trek er een zware slee op voort met gewichten. Een sprinttrack fungeert tevens als een goede antislip mat voor uw training. Integreer oefeningen op een sprinttrack op allerlei creatieve manieren in een crossfittraining. 

Onze sprinttracks: eigenschappen

Onze sprinttracks worden geproduceerd met een zeer hoge vezeldichtheid. Dit maakt dat de tracks ideaal zijn voor intensief en zwaar gebruik. Met een vezelhoogte van 15 mm bij al onze sprinttracks zorgen we voor een slijtvast en duurzaam product. Naast de levensbestendigheid zitten er nog een aantal voordelen aan onze sprinttracks:

  • Binnen- en buiten te gebruiken
  • Gemakkelijk zelf te plaatsen
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Te bestellen in verschillende lengtes
  • Eenvoudig te reinigen

Verschillende lengtes

We bieden in ons assortiment sprinttracks in verschillende formaten. Elke sporttrack in onze webshop is 2 meter breed. De lengtes verschillen per model. Onze modellen sporttracks zijn onder te verdelen in:

  • Model 9: 10,4 meter lang
  • Model 9 extra lang: 15,4 meter lang
  • Model 10: 12 meter lang
  • Model 15: 11 meter lang

Ben u op zoek naar een specifieke breedte, lengte of kleur sporttrack? Neem dan contact met ons op via +32 3 663 34 40 of info@rubberfabriek.be en we bekijken samen wat we voor u kunnen betekenen.

Plaatsing van een sprinttrack

Het neerleggen van een sprinttrack in uw sportschool of homegym is niet moeilijk. U doet dit gemakkelijk op een bestaande vloer met dubbelzijdig tape. We adviseren wel om een sporttrack aan te brengen op een vlakke en schone vloer. Vul eventuele oneffenheden op voordat u de sprinttrack plaatst. Oneffenheden zijn na plaatsing terug te zien op de track en dat is zonde.

Lijmt u de sprinttrack liever vast aan de ondervloer, zodat u extra verzekerd bent dat de track niet verschuift? Dat kan. Alleen is de vloer dan lastig weer te verwijderen, vaak met de enige schade aan de ondervloer. Denk hier voor het plaatsen dus goed over na.

Koop nu een sporttrack voor thuis of de sportschool

Klaar om de sportruimte tot een hoger niveau te tillen? Bestel uw favoriete product vandaag nog in onze webshop en vergeet niet het dubbelzijdige tape of rubber lijm aan uw winkelmandje toe te voegen. Goed om te vermelden: zoekt u meerdere sprinttracks? U ontvangt volumekorting bij een bestelling van meerdere exemplaren.

> Bekijk ook onze rubber dilatatieprofielen en rubber oploopranden.

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op