Antislipmat buiten

Actieve filters

Rubbermat buiten: gratis verzending!

Met een rubber antislipmat voor buiten voorkomt u onnodige valpartijen voor uzelf en voor anderen. Onze antislipmat voor buiten is zowel geschikt voor zakelijke als voor particuliere doeleinden. Kies vandaag nog uw ideale antislipmat voor buiten en u heeft de mat al in 1 à 3 werkdagen op locatie.

Antislipmat op rol voor buiten

Onze rubbermatten voor buiten gebruikt u voor allerlei verschillende plekken. Wordt een bepaalde plek gemakkelijk glad en gevaarlijk? Plaats er een antislipmat! Dit kan een permanente of tijdelijke oplossing zijn. Denk aan de volgende buitenlocaties voor een rubbermat voor buiten:

 • Balustrades
 • Trappen
 • Gladde tegels
 • Bruggen
 • Vlonders
 • Steigers
 • Galerij

Voordelen van een antislipmat voor buiten

Naast dat een rubbermat voor buiten overal te plaatsen is, hangen er nog meer voordelen aan het gebruik van een rubbermat voor buiten. Hieronder hebben we de pluspunten van het product op een rijtje gezet:

 • Eenvoudig zelf te plaatsen: snij de antislipmat voor buiten op maat met een stanleymes en bevestig met ons dubbelzijdig zelfklevende tape. Hulp nodig bij het plaatsen? Neem contact met ons op voor onze plaatsingsservice
 • Te gebruiken in elk weertype: extreme hitte of kou? Onze antislipmatten voor buiten zijn hiertegen bestand.
 • Hoge kwaliteit rubber: dit maakt de rubber antislipmatten levensbestendig en kleurvast
 • Eenvoudig te reinigen: enkel met water en zeep

Bent u benieuwd naar ons verdere assortiment rubberen matten (op rol)? Bekijk ons gehele aanbod en kies de mat die past bij uw toepassing:

Antislipmat voor buiten plaatsen

Voor een stabiele en veilige plaatsing adviseren we om onze rubbermatten voor buiten te verlijmen met ons dubbelzijdig zelfklevende tape. Dit is eenvoudig zelf te realiseren. Met deze tape verlijmt u een antislipmat voor buiten op een al bestaande ondergrond.

Neem contact met ons op

Heeft u een specifieke kleur in gedachten voor een antislipmat op rol voor buiten, die u niet terugvindt in onze webshop? Neem gerust contact met ons op voor maatwerk. Bespreek met ons uw wensen, zoals een andere kleur of afwerking en we gaan op zoek naar een passende oplossing voor u. We zijn telefonisch te bereiken via +32 3 663 34 40 of stuur een e-mail naar info@rubberfabriek.be.

Heeft u gevonden wat u zoekt? Bestel dan uw antislipmat voor buiten vandaag nog via de webshop en wij zorgen voor een snelle en gratis verzending binnen 1 à 3 werkdagen naar uw gewenste locatie.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op