Wie zijn wij?

De Rubberfabriek is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de productie en verdeling van Rubber kwaliteitsproducten uit eigen beheer en import. Met meer dan 20 jaar ervaring bieden wij de markt een ruim aanbod aan kwaliteitsproducten aan scherpe prijzen leverbaar uit voorraad te Schoten (BE). Bestellingen worden gratis verzonden voor de hele BENELUX met een transittijd van 1-2 werkdagen.

Maatwerk en versnijdingen kunnen aangeboden worden in samenspraak met onze verkoopsafdeling volgens uw noden en wensen, zowel voor bedrijven en particulieren!
Met ons sterk, flexibel en dynamisch team staan wij u graag te woord en bieden wij een ruim programma uit voorraad leverbaar.

Heeft u vragen omtrent uw project, materiaal keuze of vindt u niet onmiddellijk wat u zoekt ? Bij de Rubberfabriek bent u zowel telefonisch als fysiek van harte welkom en helpen wij u graag verder!

U VINDT NIET WAT U ZOEKT OF TWIJFELT MET UW PRODUCT KEUZE?

Heeft u hulp nodig met het vinden van uw Rubber sportvloer, antislip vloerbekleding of andere rubber producten binnen of buiten ons productengamma? Ons Team staat u graag schriftelijk of telefonisch te woord voor al uw vragen.

Contacteer ons