Rubber L Hoekprofielen

Actieve filters

Rubber hoekprofiel: klantenbeoordeling = 9,3

Een rubber hoekprofiel is veelzijdig toepasbaar. De L-vorm leent zich uitstekend voor gebruik in hoeken. Bekijk ons aanbod rubberen hoekprofielen, kies het profiel die het beste geschikt is voor uw toepassing en profiteer van gratis levering binnen de Benelux, dewelke leverbaar is in circa 2 werkdagen na het plaatsen van uw order.

Toepassing van rubberen hoekprofielen

Rubber hoekprofielen kennen vele toepassingen. Het veelzijdige, onderhoudsarme en duurzame product zien we veelvoudig terug in onder andere de volgende industrieën:

  • Metaalindustrie
  • Scheepsbouw
  • Carrosseriebouw
  • Landbouwindustrie

Gebruik een rubber hoekprofiel, zoals de naam al doet vermoeden, als afwerking van hoeken. Maar een rubber hoekprofiel kan eveneens dienen als bescherming, stootprofiel of als decoratieve afwerking gebruikt u een rubberen hoekprofiel.

Kwaliteit van onze rubberen hoekprofiel

Standaard bieden wij EPDM rubber aan voor al onze rubber profielen, dewelke uitstekende kwaliteiten geven voor het L profiel in kwestie. EPDM is UV- en ozonbestendig en het rubber is bestendig tegen extreme weersomstandigheden. De UV stralen, hoge temperaturen koude weersomstandigheden zorgen ervoor dat de rubber flexibel blijft en niet snel verouderd.

Naast voordelen heeft het EPDM rubber dat wij gebruiken, nog een groot pluspunt. EPDM rubber heeft namelijk ook een hoge elasticiteit wat het rubber bestand maakt tegen scheuren en perforaties. Dit zorgt ervoor dat rubber hoekprofielen een lange levensduur met zich meedragen. Wenst u een compound rubber met andere eigenschappen? Naast EPDM rubber compound is het mogelijk om onze rubberen hoekprofielen uit te voeren in andere soorten rubber. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Rubber hoekprofiel kopen: kies uit ons ruime assortiment

Neem gerust contact met ons op als u online niet kunt vinden waar u naar op zoek bent. We helpen u graag met het vinden van het juiste rubberen hoekprofiel. Ook kunnen we u van dienst zijn met maatwerk volgens een sample of een technische tekening, waarin we rekening houden met uw wensen en noden.

Bekijk ook onze andere rubberen profielen:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op