Geluid- en trilling isolerende vloermatten

Actieve filters

Geluidsdempende matten: maatwerk vloeren in 2-3 dagen geleverd

Wilt u geluidsoverlast verminderen? Voeg dan massa toe aan uw vloer. Dit doet u met rubber matten. Hiermee kunt u mechanische trillingen op werkplaatsen, in de industrie of in de sportschool tegengaan. Een rubber dempingsmat is bij ons op rol verkrijgbaar en kan naar wens op maat worden gesneden.

Voordelen van geluidsisolerende matten van rubber

Trillingen van apparatuur en machines werken door op het lichaam. Conducteurs, (kraan)machinisten en heftruckchauffeurs kunnen dit beamen. Maar ook zeelieden, werknemers en loonwerkers in de industrie die met zware machines werken hebben met trillingen te maken waardoor gehoorbeschadiging en rug- nek en schouderklachten kunnen ontstaan. Alle reden dus om voor deze beroepsgroepen te werken aan en isolerende maatregelen middels geluiddempend rubber. Bekijk uw opties voor vloer matten in onze webshop en bestel antislipmatten voor:

  • Een betere akoestiek
  • Minder geluidsoverlast
  • Een betere demping
  • Een goede grip tijdens training en werk

Geluidsdempende mat voor sport en andere toepassingen

Met geluidsisolerende matten houdt u niet enkel geluid tegen, ook zijn deze matten in staat trillingen te absorberen. In een rubber dempingsmat vindt u de ideale oplossing als sportmat. Het is ideaal als ondergrond voor zwaar (fitness)apparatuur en machines. Denk aan een geluidsdempende mat voor de loopband. Maar ook een rubber mat voor buiten is een mogelijkheid. Hieronder vindt in onze collectie geluidsdempende matten die geschikt zijn als:

  • Ondervloer: dempende vloer rubber voor houten parket en laminaat
  • Akoestische vloeropbouw: geluidsisolatie rubber voor op de vloer en muur voor muziekstudio’s
  • Tijdelijke vloerbescherming: voor schilder- en renovatiewerken
  • Vloer voor een werkplaats
  • Fitnessvloer

Benieuwd naar onze verdere collectie rubber matten? Bekijk ons gehele aanbod en kies de mat die het beste past bij uw toepassing:

Matten met diverse afmetingen en maatwerk

Koop een rubber antislipmat op rol of als vloertegel met een combinatie van een speciaal rib patroon aan beide kanten. De minimale opbouwhoogte is 3 mm. Voor gebruik van de vloer als sportvloer is ons advies matten met een hoogte van minimaal 6 mm aan te schaffen. Hiermee is de kans op schade aan de eigen vloer stukken kleiner. De breedtes van geluidsisolerende matten zijn minimaal 1000 mm tot 1200. Zit de juiste maatvoering er niet bij? Neem dan contact op voor een offerte van onze geluidsisolerende matten op maat.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op