Silicone slangen

Actieve filters

Silicone slangen: klantenbeoordeling = 9,3

Naast “gewone” rubber slangen wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor silicone slagen. En dat is niet vreemd aangezien er vele voordelen aan hangen, zoals een uitstekende weerbaarheid tegen lage- en koude temperaturen en een goede vochtbestendigheid. Kies voor onze silicone slangen en profiteer van gratis én snelle levering in de Benelux. Circa twee werkdagen na het plaatsen van uw order ontvang u de bestelling.

Waarvoor een silicone slang gebruiken?

Een slang van siliconen heeft een brede toepasbaarheid. In ons assortiment vindt u transparante slangen die zijn goedgekeurd voor voeding- en farmaceutische doeleinden. Maar silicone slangen zijn voor veel meer te gebruiken, zoals in de automotive markt: gebruik een hittebestendige silicone slang voor remvloeistof of koelvloeistof en daarnaast is een silicone slang oliebestendig.

Hieronder ziet u verschillende voorbeelden van bedrijven waarbij silicone slangen een grote rol spelen:

  • Geitenboerderijen
  • Viskwekerijen
  • Oesterkwekerijen
  • Koffiebranderijen
  • Productiebedrijven waar voering of dranken verwerkt of geproduceerd worden

De voordelen van silicone slangen

Silicone slangen zijn populair en dat is niet zonder reden. In veel verschillende markten en voor veel verschillende toepassingen wordt de silicone slang toegepast. Ontdek zelf de voordelen van onze flexibele silicone slangen:

  • Lange levensduur: bereik hoge druk zonder dat de silicone slang klapt
  • Vochtbestendig: allerlei soorten vloeistof transporteert u met een silicone slang
  • Weersbestendig: zonlicht en ozon zijn geen partij voor onze siliconen slangen
  • Smaak- en reukloos: onze siliconen slangen zijn goedgekeurd voor farmaceutische- en voeding doeleinden. Hierbij is het belangrijk dat de slangen smaak- en reukloos zijn
  • Blijvend elastisch (ook bij hoge- en lage temperaturen): de silicone slangen kunnen temperatuurverschillen aan van -60 tot 240 graden Celsius, zonder dat u last heeft van scheuren, poreuze of harde silicone slangen

Silicone slangen op maat

Bent u zoekende naar een andere kleur, zoals een silicone slang in het zwart, of een ander formaat silicone slang dan de slangen die standaard in ons assortiment is opgenomen? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. We gaan samen met u op zoek naar de perfecte oplossing. Middels een sample of een technische tekening leveren we maatwerk.

Silicone slang kopen

Bestel silicone slangen met meter of per rol en maak de silicone slangen eenvoudig zelf op maat. Desgewenst snijden we de silicone slagen ook voor u op maat. Profiteer bij grote eenheden van flinke volumekorting. Hoe meer u koopt, hoe hoger de korting. 

Naast silicone slangen hebben we ook andere rubberen profielen in ons assortiment. Bekijk eens een profiel trapneus of een glasprofiel of passen de volgende profielen bij uw gewenste toepassing?

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op