Glaswagen profielen

Actieve filters

Glaswagenprofielen: maatwerk op aanvraag

Een glasprofiel gebruikt u voor glasdragers van kleine vrachtwagens of glasbokken. Vind bij ons het ideale glaswagenprofiel voor uw toepassing. Bekijk onze ruime aanbod glasprofielen of neem vrijblijvend contact op met onze verkoopafdeling. Door middel van onze grote voorraad ontvangt de glaswagen rubber profielen circa 2 werkdagen na het plaatsen van uw order, bij de op uw aangegeven locatie.

Glas rubber profielen: kwaliteit

Onze volrubber glasprofielen worden gemaakt van hoogwaardig EPDM rubber. Daardoor is een glasprofiel van ons uitstekend bestand tegen UV-licht en OZON en ook hevige weersomstandigheden zijn geen partij voor onze rubber profielen. EPDM rubber beschikt ook over een hoge elasticiteit. Dit zorgt ervoor dat het rubber niet snel scheurt.

Toepassing

Glasprofielen zijn onmisbaar voor het veilig vervoeren van glas. Onze EPDM rubber glaswagenprofielen plaatst u op de metalen dragers van glaswagens die dienen voor het transport van glas. In ons assortiment vind u verschillende glaswagenprofielen:

  • Rubber Glaswagen Profiel 2708 - Breedte 33mm
  • Rubber Glaswagen Profiel 2708 - Breedte 33mm (Rol 25m)
  • Rubber Glaswagen Profiel 2709 - Breedte 37mm
  • Rubber Glaswagen Profiel 2709 - Breedte 37mm (Rol 25m)

Bekijk ook onze andere rubberen profielen:

Rubber profiel voor glas: bestel nú

Voor vragen en advies kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u met het vinden van de beste glaswagenprofielen voor uw toepassing. Vindt u niet onmiddellijk terug wat u zoekt of twijfelt u over de mogelijk afmetingen, ook hier helpen wij u graag verder. Middels een sample of een technische tekening voorzien we u van maatwerk.

Heeft u het ideale glaswagenprofiel reeds gevonden in ons aanbod? Bestel dan eenvoudig het gewenste profiel via onze webshop en krijg het profiel door middel van onze grote voorraad op enkele dagen geleverd in de hele Benelux.

Bekijk ook eens:

Snelle levering

Ecologisch materiaal

Leverbaar in de hele
Benelux

Offerte op maat?

Voor maatwerk of versnijdingen volgens uw behoeften , kan u ons vrijblijvend contacteren voor een prijsofferte.
Ons Professioneel team helpt u graag verder !

Neem contact op